Johnny
Bolk

signature-light-1.png

Wie is Johnny Bolk

Johnny werd geboren te Almelo op 27-04-1970. Als zoon van een transportondernemer reed Johnny heel Europa rond, meezingend op de
welbekende “truckers country klanken”. Dat de muziek voor een trucker een van de weinige afleidingen is tijdens zijn lange ritten kris kras door Europa, was voor Johnny ook een aanleiding om zich, naast zijn werk als trucker en transportbegeleider, meer te verdiepen in de muziek. En zo ontstond zijn eerste single.

Hoe het begon

“Dromen moet je proberen waar te maken” en zo werd besloten om eens een single op te gaan nemen. “Convoi Exceptionnel” was geboren en de basis was gelegd…

Het vervolg en album

Met tekstschrijvers als o.a. Hans Louws, Dick van Altena, Frank Swenne en af en toe een nummer van Johnny zelf, werden meerdere singles opgenomen.

De meeste nummers vonden met succes de weg naar de radiostations en piraten. En zelfs enkele tot de Nederlandstalige top 30.

De truckersnummers werden gebundeld tot een mooi Nederlandstalig truckersalbum “Convoi exceptionnel

Ondertussen werd er weer volop geschreven voor een vervolg Album.

Door de Corona tijd moesten we even het roer een beetje omgooien en hebben we een tweede album opgenomen. Geen Nederlandstalig maar een wens van Johnny zelf; Engelstalige Country! Covers en eigen nieuw geschreven nummers.

Variërend van “Island in the stream” tot “Where corn don’t grow” incl. de nieuwe single “Lovin on the highway” die op 27-04-2021 is uitgekomen.

Boekingsmogelijkheden

Johnny is solo te boeken met tape voor 1x 30 minuten. En met zangeres voor een 2e set!

Duitstalig

Naast het Nederlandse en Engelstalige heeft Johnny nog een Duitse Schlager Act. Informeer naar de mogelijkheden!

Laatste Nieuws

Hieronder een overzicht van de laatste nieuwsfeitjes en berichten

2e Vinyl single!

Vorige week kreeg Johnny zijn tweede Vinyl single! Dit samen met Nicole die mede verantwoordelijk is voor een nummer op de B kant “Island in

Lees verder

Johnny Blok feat. Miranda

Oktoberfest? Evenement met een Oostenrijks thema? Of liefhebber van Duitstalige muziek? Johnny is ook te boeken samen met Miranda. Herkenbare liedjes en gezellige meezingers, voor

Lees verder

Nieuwe Album

Het album kan inmiddels besteld worden via deze website, de prijs is EU 10,–! Stuur een mail naar bestellen@johnnybolk.nl met uw bestelling(en) en uw mailadres.

Lees verder

Discografie

Een klein overzicht van de singles, albums en clips

Lovin on the Highway

Handen aan het stuur

Diesel adem

Johnny en ...

Johnny feat. Miranda

3 Baritons

Johnny de Mol

Frans Bauer en Jan Lammers

Merchandise / Shop

voor vragen of aankopen, stuur een mail naar bestellen@johnnybolk.nl

Album Lovin' on the Highway

€10

Het nieuwe album op stick

€15